PROIECTE FINANTATE PRIN PROGRAMUL NATIONAL DE REDRESARE SI REZILIENTA  Comunicat de presa "DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITATILOR DE INVATAMANT PREUNIVERSITAR SI A UNITATILOR CONEXE" din Municipiul Targoviste, jud. Dambovita

  Comunicat de presa "CONSTRUIREA DE INSULE ECOLOGICE DIGITALIZATE PENTRU COLECTAREA SELECTIVĂ A DEȘEURILOR PE RAZA MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE, JUDEȚUL DÎMBOVIȚA"

  Comunicat de presa "Soluții ITS pentru transportul Urban la nivelul Municipiului Targoviste – Etapa II"

  Comunicat de presa "CONSTRUIREA DE INSULE ECOLOGICE DIGITALIZATE PENTRU COLECTAREA SELECTIVĂ A DEȘEURILOR PE RAZA MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE, JUDEȚUL DÎMBOVIȚA"

  Comunicat de presa "RENOVAREA ENERGETICA A BLOCURILOR DE LOCUINTE – G1, G2, G3, G4, STR. MIRCEA CEL BATRAN, DIN MUNICIPIUL TARGOVISTE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA"

  Comunicat de presa "RENOVAREA ENERGETICA A BLOCURILOR DE LOCUINTE – J2, J3 SC.A, J3 SC.B, J4 SC.A, J4 SC.B, J5 SC.A, B-DUL INDEPENDENTEI DIN MUNICIPIUL TARGOVISTE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA"

  Comunicat de presa "RENOVAREA ENERGETICA A BLOCURILOR DE LOCUINTE – A4 SC.F, A4 SC.G, A4 SC.H, A5 SC.I, A5 SC.J, STR. MIRCEA CEL BATRAN DIN MUNICIPIUL TARGOVISTE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA"

  Comunicat de presa "RENOVAREA ENERGETICA A BLOCULUI DE LOCUINTE – 81, SC. A SI B, B-DUL UNIRII, DIN MUNICIPIUL TARGOVISTE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA"

  Comunicat de presa "Soluții ITS pentru transportul urban la nivelul Municipiului Târgoviște"

  Comunicat de presa "Modernizarea transportului public la nivelul zonei urbane funcționale Târgoviște prin achiziția de autobuze ecologice – etapa "

  Comunicat de presa "Renovarea energetică a Liceului Teoretic “Ion Heliade Radulescu” din Târgoviște, județul Dâmbovița – Corp C4"

  Comunicat de presa "RENOVAREA ENERGETICĂ A GRĂDINIȚEI CU PROGRAM NORMAL NR. 11 DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA”"

  Comunicat de presa "RENOVAREA ENERGETICĂ A LICEULUI„VOIEVODUL MIRCEA” DIN TÂRGOVIȘTE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA,CORPURILE C1, C12, C16, C18"

  Comunicat de presa "RENOVAREA ENERGETICĂ A ȘCOLII GIMNAZIALE „GRIGORE ALEXANDRESCU” DIN TÂRGOVIȘTE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA"

  Comunicat de presa "RENOVAREA ENERGETICĂ A GRĂDINIȚEI CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 2 DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA”"

  Comunicat de presa "ELABORAREA SI TRANSPUNEREA IN FORMAT DIGITAL A PLANULUI URBANISTIC GENERAL AL MUNICIPIULUI TARGOVISTE”"

  Comunicat de presa "INFIINTAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN MUNICIPIUL TARGOVISTE, JUDETUL DAMBOVITA"

  Comunicat de presa "RENOVAREA ENERGETICA A CLADIRII PRIMARIEI CORP B DIN MUNICIPIUL TARGOVISTE, JUDETUL DAMBOVITA"’

  Comunicat de presa "RENOVAREA ENERGETICA A SCOLII GIMNAZIALE "RADU CEL MARE" DIN MUNICIPIUL TARGOVISTE, JUDETUL DAMBOVITA"


PNRR Finantat de Uniunea Europeana - UrmatoareaGeneratieUE
PNRR precum si www.facebook.com/PNRROficial/
"Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"